Over ons

Het team van Delivery Support staat voor je klaar!

Missie

Wij ontzorgen bedrijven die bezorgen door het leveren van voertuigen inclusief ondersteunende service zodat jij jouw core business kan continueren.

Wat is onze identiteit?

Specialist in het ontwikkelen van bezorgvoertuigen en het uitvoeren van service. Deze identiteit is ontstaan op basis van onze 15+ jaar ervaring in de last mile delivery.

Voor wie bestaan wij?

Voor bedrijven wie haar core business bestaat uit het bezorgen van hun producten en/of diensten aan haar klant op korte afstanden.

Welke fundamentele behoefte wordt door ons voorzien?

Het leveren van bezorgvoertuigen als elektrische bezorgfietsen en bezorgscooters voor het bezorgen van producten en/of diensten.

Welke secundaire behoefte wordt door ons voorzien?

Het uitvoeren van onderhoud en het verhelpen van storingen/reparaties zodat de elektrische bezorgfietsen en bezorgscooters zo spoedig mogelijk weer ingezet kunnen worden voor het bezorgen van jouw producten en of diensten.

Tekst loopt door onder de foto

Onze succesfactoren

Wat zijn onze kerncompetenties?

Inlevingsvermogen: Naast dat wij onze voertuigen en/of diensten zelf hebben ontwikkeld zijn wij ook nog steeds klant van onze eigen voertuigen en diensten. Zo blijven wij onderzoeken naar verbeterpunten om uiteindelijk een optimale waardepropositie te ontwikkelen voor op de lange termijn.

Betrouwbaarheid & transparantie: Wij zullen ten alle tijden streven om zo betrouwbaar en transparant mogelijk al jouw klantvragen te beantwoorden als mede wat jij van ons kan verwachten.

Grenzen opzoeken: In een wereld waar vandaag de dag 24/7 wordt bezorgd zijn wij ook 24/7 aan het werk. Is het niet op de voorgrond dan is het wel op de achtergrond. Wij zoeken altijd de grens op om ervoor te zorgen dat wij jou ook altijd kunnen servicen.

Visie

Delivery Support is betrouwbaar, transparant, biedt ervaring, luistert naar de klant en is specialist in het leveren van bezorgvoertuigen en het uitvoeren van service binnen 24 uur.

Ons toekomstbeeld

Delivery Support wilt voor 31 december 2024 de beste last mile delivery mobiliteitspartner worden voor bezorgend Nederland.

Wat is ervoor nodig om dit te bereiken?

Het streven om de beste werkgever van Nederland te worden. Dit doen wij door de medewerker op één te zetten. Waarom? Alleen zo kan jij goed bediend worden.

Delivery Support wilt dit ook bereiken door de klant actief te betrekken. Dit doen wij door het geregeld ophalen van feedback en de klant de ruimte te geven om verbeterideeën voor te stellen.

Werken bij Delivery Support?
ashwin2

Alles op een rijtje?

Wil je alle informatie bij elkaar ontvangen?

Onze bezorgfiets
duurzaam en bewust

De bezorgfiets is hét moderne vervoersmiddel voor elke maaltijdbezorger, postbezorger en ieder koeriersbedrijf.

De beste service,
dag en nacht

Zijn er problemen met jouw bezorgvoertuig? Dien een serviceverzoek in en wij pakken deze zo spoedig als mogelijk voor je op.

Contactinformatie

Hoofdkantoor
Delivery Support B.V.
Amersfoortsestraat 15e
3769 AD Soesterberg
KVK 65434749

 
© Delivery Support 2024 – Website laten maken door Digimedion

Brochure ontvangen?