Bezorgfietsen

Bezorgfietsen

Leasen
Kopen

Lease vanaf €3,- per dag (incl. service)

Bezorgfietsen

Leasen
Kopen

Lease vanaf €3,- per dag (incl. service)

Bezorgfietsen

Bezorgfietsen zijn hét moderne vervoersmiddel voor elke maaltijdbezorger, postbezorger en ieder koeriersbedrijf. Wil jij ook af van hoge kosten van een bezorgauto en het dure onderhoud van bezorgscooters? En wil je bovendien milieuvriendelijk jouw maaltijden of producten afleveren bij de klant? Dan is een elektrische bezorgfiets de ideale oplossing. Wij kunnen onze bezorgfietsen uit voorraad leveren binnen 4 weken na betaling.

Liever zelf samenstellen?

Op maat is ook écht op maat bij Delivery Support. Je kunt de e-bike laten bedrukken met jouw huisstijl! Door middel van stickers kunnen we jouw branding op het frame en/of bezorgkoffers verwerken. Op deze manier wordt je e-bike als bezorgfiets een rondrijdend reclamemiddel.

Waarom een bezorgfiets?

Brandstofkosten zullen direct tot het verleden behoren en alle koeriers zijn met de e-bike sneller op hun bestemming. Er hoeft immers niet worden getankt en jongere koeriers hebben geen rijbewijs nodig. De fietsen van Delivery Support zijn volledig naar wens samen te stellen. Zo past jouw nieuwe bezorgfiets straks perfect bij de uitstraling van jouw organisatie!

Fietsen van topkwaliteit

Het standaardmodel van onze moderne bezorgfietsen beschikt over een stalen draagconstructie. Deze constructie van topkwaliteit maakt het mogelijk om 24 uur per dag en 365 dagen per jaar, producten veilig naar de klant te bezorgen. Het frame van de elektrische fiets is gemaakt van hoogwaardig virgin aluminium, waardoor scheuren en breuken zijn uitgesloten. 

Samenstellen en keuzemogelijkheden

Het personaliseren van jouw bezorgfiets is heel eenvoudig bij Delivery Support. Onze bezorgfietsen zijn op diverse manieren naar eigen wens samen te stellen. Verder is het mogelijk om een 14,5 Ah of een 17,5 Ah accu te selecteren. Beide accu’s zorgen voor een hoge actieradius, zodat bezorgers grote afstanden kunnen afleggen voordat de fiets moet worden opgeladen. Ons team adviseert graag over de optie die het best bij jouw werkzaamheden past. Er kunnen twee ruime bezorgkoffers worden gemonteerd op de fiets. Deze stevige bezorgkoffers worden voor en achter op de elektrische fiets geplaatst.

Customize met
jouw branding

Onze voertuigen kun je volledig naar wens laten customizen. Zo bezorg je voortaan letterlijk met rijdende reclame!

Breid uit met
accessoires op maat

Met onze accessoires stel je gemakkelijk het ideale bezorgproces samen. Alle accessoires zijn uit voorraad leverbaar en snel in huis. 

Bezorgfietsen bestellen en met 4 weken geleverd

Op het moment dat jij jouw e-bike hebt betaald gaan wij aan de slag met het assembleren van jouw aankoop. Wij streven naar het leveren binnen 4 weken. Let wel op, met de optie lease is dit pas als de aanvraag is goedgekeurd.

Zowel een bezorgfiets kopen als leasen behoort bij ons tot de mogelijkheden. Verder kun je het volledige onderhoud door ons laten ontzorgen dankzij onze uitstekende serviceoptie met 48 uur servicegraad. Met een bijgevoegde All-risk verzekering hoef jij je nooit zorgen te maken over mogelijke schade die ontstaan tijdens het bezorgen van producten of maaltijden.

Vragen over onze bezorgfietsen?

Een bezorgfiets is een modern vervoersmiddel voor iedere postbezorger, koeriersbedrijf en maaltijdbezorger. Het is een milieuvriendelijke manier om maaltijden en producten af te leveren bij klanten. De bezorgfietsen zijn volledig naar wens samen te stellen zodat de bezorgfiets aansluit bij de uitstraling van het bedrijf.

Het samenstellen van een bezorgfiets is heel eenvoudig. Je kunt zelf een kleur en type accu uitkiezen voor de elektrische bezorgfiets. Daarnaast is het mogelijk om een bezorgbox te monteren op de bezorgfiets en deze fiets te voorzien van een eigen logo.
Op het moment dat je een bezorgfiets bestelt, dan wordt deze binnen 48 uur geleverd. Verder kan je de volledige onderhoud door ons laten regelen dankzij onze serviceoptie met 24 uur servicegraad. Met een bijgevoegde all-risk verzekering hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele schade aan de bezorgfiets

Bellen

Tijdens kantooruren

Helpdesk

Vele vragen beantwoord

Mailen

24/7 beschikbaar