Elektrische bezorgscooter

Elektrische bezorgscooter

Koop voor €2.399,95,-

Elektrische bezorgscooter

Koop voor €2.399,95,-

Elektrische bezorgscooter

Een elektrische bezorgscooter betekent dat jij snel jouw producten kunt bezorgen. Daarnaast is hij goed voor het milieu. Een bezorger kan veel kilometers maken en met het oog op de CO2 en de mate van milieuvervuiling snappen we bij Delivery Support dat je graag een steentje zou willen bijdragen. Met een elektrische bezorgscooter kan dat! Ook nu kunnen wij onze elektrische bezorgscooters uit voorraad leveren, zodat jij jouw producten en maaltijden snel bij jouw klanten kunt leveren.

Met een elektrische bezorgscooter kun je vele kilometers maken. Een bezorgscooter is een makkelijk vervoermiddel voor iedere postbezorger, koerier of maaltijdbezorger. Met een scooter ben je snel van A naar B en omdat deze elektrisch is verbruik je geen benzine. Het is een zeer milieuvriendelijke manier om producten snel en op tijd af te leveren bij klanten. Uiteraard kunnen we ervoor zorgen dat de elektrische bezorgscooter helemaal bij jouw merk en uitstraling past.

Bezorgscooter elektrisch

Waarom kiezen voor elektrisch?

Een elektrische bezorgscooter is een milieuvriendelijke oplossing om gemakkelijk en snel te kunnen bezorgen. We denken graag met je mee als je specifieke wensen hebt. Onze accu’s hebben een hoge actieradius en zijn snel op te laden. Hiermee kun je dus langere afstanden overbruggen en de producten ook verder weg bezorgen met een bezorgscooter. Achterop de elektrische bezorgscooters kan een bezorgbox gemonteerd worden. Indien je warme of verse producten bezorgt weet je zeker dat de producten goed overkomen.

De boxen op de elektrische bezorgscooter kunnen we uiteraard voorzien van jouw logo en we zorgen ervoor dat dit er super strak uitziet. Jouw elektrische bezorgscooter wordt dan echt een visitekaartje voor jouw bedrijf.

Jouw elektrische bezorgscooter snel geleverd

Delivery Support is er door bezorgers en voor bezorgers. Met ruim vijftien jaar ervaring maken wij deze overtuiging meer dan waar. In de hedendaagse tijd dragen wij bovendien graag bij aan milieuvriendelijke oplossingen voor de vele producten die bezorgd worden. Onze voorraad is groot en daardoor kunnen wij de elektrische bezorgscooters snel leveren. Vaak heb je de e-bezorgscooter al binnen 48 uur geleverd.

Ga ook voor topkwaliteit en bestel een elektrische bezorgscooter via Delivery Support. Vraag snel een offerte aan of neem contact met ons op via +31 318 209 423 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze bezorg specialisten staan klaar om je te adviseren over de mogelijkheden om een elektrische scooter te kopen, huren of te leasen. We denken graag met je mee.

Team Delivery Support

Een elektrische scooter voor jouw bezorgdienst

Heb jij een bezorgdienst en ben je op zoek naar een manier om jouw dienstverlening naar een hoger niveau te tillen? Dan zijn de elektrische bezorgscooters van Delivery Support echt iets voor jou. Onze scooters zijn niet alleen efficiënt, maar ook milieuvriendelijk. Dit zorgt ervoor dat je meer klanten in dezelfde tijd kunt bedienen, terwijl je bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Een elektrische bezorgscooter, ook wel thuisbezorgd scooter of pizza scooter genoemd, stoot geen schadelijke uitlaatgassen uit. Dit maakt het een milieuvriendelijk alternatief voor de conventionele bezorgscooter op brandstof. Daarnaast biedt een elektrische bezorgscooter een betere acceleratie, waardoor je de efficiëntie van jouw bezorgdienst kunt verbeteren.

Wij van Delivery Support begrijpen dat betrouwbaarheid een grote rol speelt in de keuze voor een bezorgvoertuig. Niet voor niets komen onze elektrische bezorgscooters met een krachtige accu. Hierdoor kun je gemakkelijk lange afstanden afleggen met jouw bezorgscooter. Onze accu’s zijn bovendien binnen twee uur volledig opgeladen, waardoor je snel weer op pad kunt.

Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met de elektrische bezorgscooter van Delivery Support. Klik hier om jouw scooter direct samen te stellen of hier voor nog meer voordelen die onze elektrische bezorgscooter te bieden heeft.

Customize met
jouw branding

Onze elektrische scooters kun je volledig naar wens laten customizen. Zo bezorg je voortaan letterlijk met rijdende reclame!

Breid uit met
accessoires op maat

Met onze accessoires stel je gemakkelijk het ideale bezorgproces samen. Alle accessoires zijn uit voorraad leverbaar en snel in huis. 

Waarom een elektrische bezorgscooter kopen?

Milieuvriendelijk

Elektrische bezorgscooters zijn vrij van schadelijke uitstoot, waardoor ze een groenere keuze vormen voor bezorgdiensten. Deze milieuvriendelijke optie verdient zeker aandacht bij het selecteren van een bezorgservice.

Betere acceleratie

De acceleratie van elektrische bezorgscooters overtreft die van conventionele brandstofscooters, wat resulteert in aanzienlijk snellere bezorgtijden en verbeterde efficiëntie.

Kostenbesparend

De operationele kosten van elektrische bezorgscooters zijn aanzienlijk lager dan die van conventionele brandstofscooters, dankzij hun verminderd brandstofverbruik en lagere onderhoudsvereisten.

Verbeterde wendbaarheid

Elektrische bezorgscooters blinken vaak uit in lichtheid en flexibiliteit, waardoor ze een ideale keuze zijn voor drukke stedelijke gebieden met smalle straten en veel verkeer.

Stil en efficiënt

Elektrische bezorgscooters produceren aanzienlijk minder geluid dan traditionele brandstofscooters, wat resulteert in verminderde geluidshinder en verbeterde operationele efficiëntie, vooral in stedelijke omgevingen.

Flexibel en makkelijk

De batterijen van elektrische scooters zijn lichtgewicht, eenvoudig verwisselbaar en kunnen binnen 2 uur volledig worden opgeladen. Verder zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en robuust genoeg om langdurig te worden gebruikt.

Vragen over onze elektrische bezorgscooter?

Een scooter is een scooter die speciaal is gemaakt om leveringen mee te doen. Ze worden vaak gebruikt door restaurants voor het bezorgen van maaltijden en door postbedrijven voor het bezorgen van post in buitengebieden.
Het samenstellen van een scooter is zeker mogelijk. Je kunt namelijk zelf kiezen uit kleuren, logo-opdruk en het toevoegen van een bezorgbox.

Op het moment dat je een bezorgscooter bestelt, dan wordt deze binnen 48 uur geleverd. Verder kan je de volledige onderhoud door ons laten regelen dankzij onze serviceoptie met 24 uur servicegraad. Met een bijgevoegde all-risk verzekering hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele schade aan de scooter.

Een elektrische bezorgscooter is een handige en milieuvriendelijke manier om goederen te bezorgen. Het werkt op een batterij en heeft een gemiddelde snelheid van 25 km/u. De scooter kan worden opgeladen via een stopcontact of een laadpaal. Elektrische bezorgscooters zijn stiller dan traditionele bezorgscooters en stoten geen schadelijke stoffen uit. Daarnaast zijn ze goedkoper in gebruik en onderhoud. Elektrische bezorgscooters zijn daarom de ideale keuze voor bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid en efficiëntie bij hun bezorgdiensten.

Het gebruik van een elektrische bezorgscooter biedt diverse voordelen. Zo zijn deze scooters milieuvriendelijk, wat bijdraagt aan een beter klimaat. Bovendien zijn ze erg efficiënt, omdat ze gemakkelijk door drukke steden kunnen manoeuvreren en daardoor sneller op de plaats van bestemming kunnen komen. Ook zijn elektrische bezorgscooters goedkoper in gebruik dan auto’s en zijn er vaak subsidies beschikbaar voor bedrijven die ze aanschaffen. Al deze voordelen maken het gebruik van een elektrische bezorgscooter een slimme keuze voor bedrijven die snel en duurzaam willen bezorgen.

Wie een elektrische bezorgscooter heeft, moet deze regelmatig opladen om hem in goede staat te houden. Gelukkig is het opladen van een elektrische bezorgscooter vrij eenvoudig. Zorg er eerst voor dat de batterij is afgekoeld voordat je hem aan het stopcontact aansluit. Gebruik vervolgens de meegeleverde oplader en sluit deze aan op een stopcontact met de juiste spanning. Zodra de batterij volledig is opgeladen, koppel je de oplader los en ben je klaar om weer op pad te gaan. Onthoud echter dat het belangrijk is om de batterij regelmatig te onderhouden en te controleren om ervoor te zorgen dat deze lang meegaat.

Elektrische bezorgscooters zijn steeds populairder geworden omdat ze betaalbaar, milieuvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden zijn. Maar hoe ver kan een elektrische bezorgscooter gaan op één lading? De afstand hangt af van de grootte van de batterij en het gewicht van de bestuurder, passagiers en lading. Over het algemeen kan een elektrische bezorgscooter tussen de 40 en 100 km rijden op één lading. Een aantal factoren, zoals de snelheid, het terrein en weersomstandigheden, kunnen de afstand echter beïnvloeden. Elektrische scooters zijn niet alleen beter voor het milieu, maar kunnen ook kosten besparen op de lange termijn.

Als bestuurder van een elektrische bezorgscooter is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de wet- en regelgeving. Zo moet je bijvoorbeeld beschikken over een geldig rijbewijs en moet de scooter gekeurd zijn. Daarnaast zijn er ook specifieke regels voor het gebruik van een bezorgscooter, zoals het dragen van een helm en het vermijden van fietspaden. Het is dus essentieel om de wetten en voorschriften te kennen om veilig en legaal te kunnen rijden. Houd er rekening mee dat lokale gemeentes ook hun eigen aanvullende regels kunnen hebben.

Bellen

Tijdens kantooruren

WhatsAppen

Neem direct contact op

Helpdesk

Uw vragen beantwoord

Mailen

24/7 beschikbaar

Contactinformatie

Hoofdkantoor
Delivery Support B.V.
Amersfoortsestraat 15e
3769 AD Soesterberg
KVK 65434749

 
© Delivery Support 2024 – Website laten maken door Digimedion