scootersub2

E-Scooter

Leasen
Kopen
Lease vanaf €6,23,- per dag (incl. service)

E-Scooter

Leasen
Kopen
Lease vanaf €6,23,- per dag (incl. service)

Elektrische bezorgscooter

Een elektrische bezorgscooter betekent dat jij snel jouw producten kunt bezorgen. Daarnaast is hij goed voor het milieu. Een bezorger kan veel kilometers maken en met het oog op de CO2 en de mate van milieuvervuiling snappen we bij Delivery Support dat je graag een steentje zou willen bijdragen. Met een elektrische bezorgscooter kan dat! Ook nu kunnen wij onze elektrische bezorgscooters uit voorraad leveren, zodat jij jouw producten en maaltijden snel bij jouw klanten kunt leveren.
Met een elektrische bezorgscooter kun je vele kilometers maken. Een bezorgscooter is een makkelijk vervoermiddel voor iedere postbezorger, koerier of maaltijdbezorger. Met een scooter ben je snel van A naar B en omdat deze elektrisch is verbruik je geen benzine. Het is een zeer milieuvriendelijke manier om producten snel en op tijd af te leveren bij klanten. Uiteraard kunnen we ervoor zorgen dat de elektrische bezorgscooter helemaal bij jouw merk en uitstraling past.

Waarom kiezen voor elektrisch?

Een elektrische bezorgscooter is een milieuvriendelijke oplossing om gemakkelijk en snel te kunnen bezorgen. We denken graag met je mee als je specifieke wensen hebt. Onze accu’s hebben een hoge actieradius en zijn snel op te laden. Hiermee kun je dus langere afstanden overbruggen en de producten ook verder weg bezorgen met een bezorgscooter. Achterop de elektrische bezorgscooters kan een bezorgbox gemonteerd worden. Indien je warme of verse producten bezorgt weet je zeker dat de producten goed overkomen.

De boxen op de elektrische bezorgscooter kunnen we uiteraard voorzien van jouw logo en we zorgen ervoor dat dit er super strak uitziet. Jouw elektrische bezorgscooter wordt dan echt een visitekaartje voor jouw bedrijf.

Jouw elektrische bezorgscooter snel geleverd

Delivery Support is er door bezorgers en voor bezorgers. Met ruim vijftien jaar ervaring maken wij deze overtuiging meer dan waar. In de hedendaagse tijd dragen wij bovendien graag bij aan milieuvriendelijke oplossingen voor de vele producten die bezorgd worden. Onze voorraad is groot en daardoor kunnen wij de elektrische bezorgscooters snel leveren. Vaak heb je de e-bezorgscooter al binnen 48 uur geleverd.
Ga ook voor topkwaliteit en bestel een elektrische bezorgscooter via Delivery Support. Vraag snel een offerte aan of neem contact met ons op via +31 318 209 423 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze bezorg specialisten staan klaar om je te adviseren over de mogelijkheden om een elektrische scooter te kopen, huren of te leasen. We denken graag met je mee.

Customize met
jouw branding

Onze elektrische scooters kun je volledig naar wens laten customizen. Zo bezorg je voortaan letterlijk met rijdende reclame!

Breid uit met
accessoires op maat

Met onze accessoires stel je gemakkelijk het ideale bezorgproces samen. Alle accessoires zijn uit voorraad leverbaar en snel in huis. 

Vragen over onze bezorgfiets?

Een scooter is een scooter die speciaal is gemaakt om leveringen mee te doen. Ze worden vaak gebruikt door restaurants voor het bezorgen van maaltijden en door postbedrijven voor het bezorgen van post in buitengebieden.
Het samenstellen van een scooter is zeker mogelijk. Je kunt namelijk zelf kiezen uit kleuren, logo-opdruk en het toevoegen van een bezorgbox.
Op het moment dat je een bezorgscooter bestelt, dan wordt deze binnen 48 uur geleverd. Verder kan je de volledige onderhoud door ons laten regelen dankzij onze serviceoptie met 24 uur servicegraad. Met een bijgevoegde all-risk verzekering hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele schade aan de scooter.

Bellen

Tijdens kantooruren

Helpdesk

Vele vragen beantwoord

Mailen

24/7 beschikbaar