scootersub2

E-Scooter

Leasen
Kopen
Lease vanaf €6,23 per dag (incl. service)

Koop voor €1.999,-

E-Scooter

Leasen
Kopen
Lease vanaf €6,23,- per dag (incl. service)

Koop voor €1.999,-

Snel en duurzaam van A naar B

Onze E-scooter is het nieuwe vervoersmiddel voor elke maaltijdbezorger, postbezorger en ieder koeriersbedrijf. De E-scooter is milieuvriendelijk en zorgt ervoor dat jij jouw maaltijden en/of producten zo snel mogelijk bij je klant kan bezorgen. De E-scooter is erg gebruiksvriendelijk. Door de sleutel in het contact te steken, naar rechts te draaien, de startknop in te drukken en door de parkeerrem te verwijderen (knop links op het stuur naast de claxon indrukken) start de E-scooter. Verder beschikt de E-scooter over een schijfrem aan zowel de voorzijde als achterzijde, deze zijn te bedienen met de remhendels aan het stuur.

Customize met
jouw huisstijl

Onze elektrische scooters kun je volledig naar wens laten customizen. Zo bezorg je voortaan letterlijk met rijdende reclame!

Breid uit met
accessoires op maat

Met onze accessoires stel je gemakkelijk het ideale bezorgvoertuig samen. Alle accessoires zijn uit voorraad leverbaar en snel in huis. 

Stel jouw ideale bezorgscooter samen

Dat doe je gemakkelijk en snel in onze configurator.
Ontvang direct een offerte op maat voor de door jou samengestelde scooter(s).

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Wij leveren 2-3 weken na akkoord en aanleveren alle benodigde gegevens bij lease.

Vragen over onze bezorgscooters?

Een bezorgscooter is een modern vervoersmiddel voor iedere postbezorger, koeriersbedrijf en maaltijdbezorger. Het is een perfect hulpmiddel om maaltijden en producten op tijd af te leveren bij klanten. De bezorgbrommers kunnen worden voorzien van een bezorgbox om maaltijden en producten in de juiste staat af te leveren.

Bellen

Tijdens kantooruren

Helpdesk

Vele vragen beantwoord

Mailen

24/7 beschikbaar