scootersub2

E-Scooter

Koop voor €2.399,95,-

E-Scooter

Koop voor €2.399,95,-

Snel en duurzaam van A naar B

Ontdek de toekomst van bezorging met onze innovatieve elektrische bezorgscooter! Speciaal ontworpen voor maaltijdbezorgers, postbezorgers en koeriersbedrijven die snelheid en efficiëntie willen combineren. Met onze elektrische bezorgscooters bespaar je op brandstofkosten en verminder je jouw ecologische voetafdruk. Dankzij het stille en milieuvriendelijke karakter van de scooter kun je zonder zorgen door de stad manoeuvreren en jouw bestellingen snel en veilig bij klanten afleveren. Ervaar de vrijheid en gemak van onze bezorg-e-scooter en breng jouw bezorgservice naar nieuwe hoogten!

Customize met
jouw huisstijl

Onze elektrische scooters kun je volledig naar wens laten customizen. Zo bezorg je voortaan letterlijk met rijdende reclame!

Breid uit met
accessoires op maat

Met onze accessoires stel je gemakkelijk het ideale bezorgvoertuig samen. Alle accessoires zijn uit voorraad leverbaar en snel in huis. 

Vraag nu een offerte aan voor de ideale bezorgscooter

Vul jouw wensen en gegevens in onderstaande formulier en ontvang direct een offerte op maat. Ben je akkoord? Dan ontvang jij hem binnen 7 dagen.

koffer-reclame

Maak een keuze

Welk pakket wil je?(Vereist)

Verkoop vragen

Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Prijs: 0,00 €
Prijs: 0,00 €
RDW & Kentekenadmin (prijs per scooter)
Prijs: 0,00 €
Prijs: 0,00 €
Wil je een bezorg box op de scooter(s)?(Vereist)
Welke kleur moet de scooter(s) zijn?(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Welke service wil je?(Vereist)

Contactgegevens

Vragen over onze bezorgscooters?

Delivery Support biedt bezorg scooters met accu’s van 20 Ah en 26 Ah.

Het verschil zit in de capaciteit van de accu. Een accu van 26 Ah heeft een grotere capaciteit dan een accu van 20 Ah, wat betekent dat deze over het algemeen een langere actieradius biedt voordat deze opgeladen moet worden.

Een accu met een grotere capaciteit, zoals 26 Ah, kan over het algemeen een langere afstand afleggen voordat deze opnieuw moet worden opgeladen. Dit is vooral handig als je lange afstanden moet afleggen tijdens je bezorgactiviteiten.

Ja, je kunt kiezen welke accu-optie het beste bij jouw behoeften past. Als je voornamelijk korte bezorgroutes hebt of de scooter regelmatig kunt opladen, kan de accu van 20 Ah voldoende zijn. Als je echter langere afstanden wilt afleggen zonder tussentijds opladen, is de accu van 26 Ah wellicht een betere keuze.

De laadtijd van de accu varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de huidige laadstatus, het type oplader en de omgevingsomstandigheden. Over het algemeen kan het opladen van een bezorgscooter accu tussen de 4 en 8 uur duren.

Naast de capaciteit van de accu is het ook belangrijk om te overwegen hoeveel gewicht je meestal op de scooter vervoert, de gewenste topsnelheid, en de efficiëntie van de scooter. Deze factoren kunnen invloed hebben op de prestaties en het bereik van de scooter.

Om de E-scooter te starten, volg je eenvoudigweg deze stappen: steek de sleutel in het contact, draai deze naar rechts, druk op de startknop en verwijder de parkeerrem door op de knop aan de linkerkant van het stuur, naast de claxon, te drukken. Zo ben je klaar om met de E-scooter op pad te gaan!

Ja, we bieden een servicecontract aan voor de e-scooter genaamd Servicecontract Pro. Dit contract kost €39,95 exclusief BTW. Met dit servicecontract krijg je extra voordelen en ondersteuning voor je e-scooter.
Als je meer informatie wilt over het servicecontract of vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt ons telefonisch bereiken of een e-mail sturen naar [email protected].

Een bezorgscooter is een modern vervoersmiddel voor iedere postbezorger, koeriersbedrijf en maaltijdbezorger. Het is een perfect hulpmiddel om maaltijden en producten op tijd af te leveren bij klanten. De bezorgbrommers kunnen worden voorzien van een bezorgbox om maaltijden en producten in de juiste staat af te leveren.

Bellen

Tijdens kantooruren

WhatsAppen

Neem direct contact op

Helpdesk

Uw vragen beantwoord

Mailen

24/7 beschikbaar

Contactinformatie

Hoofdkantoor
Delivery Support B.V.
Amersfoortsestraat 15e
3769 AD Soesterberg
KVK 65434749

 
© Delivery Support 2024 – Website laten maken door Digimedion

Tijdelijke actie: €375,- korting op alle E-scooters

Ben jij op zoek naar een elektrische scooter voor jouw bezorgbedrijf? Goed nieuws!

Bij Delivery Support krijg je nu tijdelijk €375,- korting op de aankoop van een E-scooter!