Bezorgfietsen

Delivery E-bike

Leasen
Kopen

Lease vanaf €3,- per dag (incl. service)

Delivery E-Bike

Leasen
Kopen

Lease vanaf €3,- per dag (incl. service)

Delivery E-Bike

Bezorgfiets is een steeds populairdere en duurzame vorm van bezorging die in steden over de hele wereld wordt gebruikt. Een Delivery E-bike is een elektrische fiets die speciaal is ontworpen voor bezorgingsdoeleinden, variërend van maaltijden tot post- en koeriersdiensten. De voordelen van een Bezorgfiets zijn talrijk in vergelijking met andere vormen van vervoer:

Duurzame Delivery E-Bike

Ten eerste is er veel minder energie voor nodig dan voor auto’s of scooters, waardoor hij aanzienlijk goedkoper in gebruik is. Als zodanig kunnen bedrijven geld besparen op brandstof- en onderhoudskosten die gepaard gaan met grotere voertuigen. Ten tweede zijn elektrische fietsen veel milieuvriendelijker dan alle andere vormen van vervoer, omdat ze geen schadelijke stoffen of broeikasgassen in de atmosfeer uitstoten. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom op duurzaamheid gerichte bedrijven zouden kiezen voor een Delivery Bike in plaats van hun traditionele tegenhangers.

Snel en Rendabel

Bovendien biedt het rijden op een Delivery E-bike nog een ander belangrijk voordeel: snelheid. Elektrische fietsen kunnen snelheden bereiken die groter zijn dan die van auto’s en scooters, terwijl ze toch met gemak door nauwe straten kunnen navigeren; dit maakt ze ideaal voor het snel afleveren van goederen in een stadscentrumomgeving. Bovendien hoeven berijders zich geen zorgen te maken over parkeerbeperkingen die vaak moeilijk zijn in drukke stedelijke gebieden – ze hoeven alleen maar een veilige plek te vinden om de fiets achter te laten als hun dienst erop zit.

Verbeter je bedrijfsimago met een Delivery E-Bike!

Tot slot bieden elektrische fietsen bedrijven een kans om hun bedrijfsimago te verbeteren en klanten te laten zien dat ze zich bekommeren om hun impact op het milieu. Door te investeren in deze vorm van bezorging kunnen bedrijven laten zien dat ze zich inzetten voor duurzaamheid zonder in te leveren op efficiëntie of klanttevredenheid – iets wat hen zeker zal helpen zich te onderscheiden van de concurrentie in de huidige overvolle markt.

Kortom, er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van elektrische fietsen voor leveringen in steden – zowel economisch als ecologisch – dus het is geen verrassing dat ze steeds populairder worden bij bedrijven die op zoek zijn naar kosteneffectieve en toch duurzame oplossingen. Als jouw bedrijf een milieuvriendelijk statement wil maken en tegelijkertijd de resultaten wil verbeteren, dan kan een Delivery E-bike precies zijn wat je nodig hebt!

Customize met
jouw branding

Onze voertuigen kun je volledig naar wens laten customizen. Zo bezorg je voortaan letterlijk met rijdende reclame!

Breid uit met
accessoires op maat

Met onze accessoires stel je gemakkelijk het ideale bezorgproces samen. Alle accessoires zijn uit voorraad leverbaar en snel in huis. 

Delivery E-Bike bestellen en met 4 weken geleverd

Bij Deliverysupport.nl begrijpen we dat tijd van belang is als het gaat om het bezorgen van producten of maaltijden. Daarom bieden we bezorgfietsen aan die binnen vier weken besteld en geleverd kunnen worden.

Als je bij ons een e-bike koopt, gaan we meteen aan de slag met de montage ervan, zodat hij snel geleverd kan worden. Met onze uitstekende service-optie hoef je je zelfs geen zorgen te maken over het onderhoud van je E-Bike wij regelen alles voor je, inclusief een all-risk verzekering in geval van schade tijdens de levering.

Vragen over onze delivery E-Bike?

Een bezorgfiets is een modern vervoersmiddel voor iedere postbezorger, koeriersbedrijf en maaltijdbezorger. Het is een milieuvriendelijke manier om maaltijden en producten af te leveren bij klanten. De bezorgfietsen zijn volledig naar wens samen te stellen zodat de bezorgfiets aansluit bij de uitstraling van het bedrijf.

Het samenstellen van een bezorgfiets is heel eenvoudig. Je kunt zelf een kleur en type accu uitkiezen voor de elektrische bezorgfiets. Daarnaast is het mogelijk om een bezorgbox te monteren op de bezorgfiets en deze fiets te voorzien van een eigen logo.
Op het moment dat je een bezorgfiets bestelt, dan wordt deze binnen 48 uur geleverd. Verder kan je de volledige onderhoud door ons laten regelen dankzij onze serviceoptie met 24 uur servicegraad. Met een bijgevoegde all-risk verzekering hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele schade aan de bezorgfiets
Bellen

Tijdens kantooruren

WhatsAppen

Neem direct contact op

Helpdesk

Uw vragen beantwoord

Mailen

24/7 beschikbaar

Contactinformatie

Hoofdkantoor
Delivery Support B.V.
Amersfoortsestraat 15e
3769 AD Soesterberg
KVK 65434749

 
© Delivery Support 2024 – Website laten maken door Digimedion