subheader2-2

Elektrische bezorgfiets

Delivery Support
Elektrische bezorgfiets

Leasen
Kopen

Lease vanaf €3,- per dag (incl. service)

Nooit meer zorgen over bezorgen

De bezorgfiets is hét moderne vervoersmiddel voor elke maaltijdbezorger, postbezorger en ieder koeriersbedrijf. Wil jij ook af van hoge kosten van een bezorgauto en het dure onderhoud van bezorgscooters? En wil je bovendien milieuvriendelijk jouw maaltijden of producten afleveren bij de klant? Dan is een elektrische bezorgfiets de ideale oplossing. 

Ook met de huidige situatie kunnen wij onze bezorgfiets uit voorraad leveren zodat jij snel maaltijden kunt bezorgen bij jouw klanten.

Customize met
jouw huisstijl

Onze voertuigen kun je volledig naar wens laten customizen. Zo bezorg je voortaan letterlijk met rijdende reclame!

Breid uit met
accessoires op maat

Met onze accessoires stel je gemakkelijk het ideale bezorgvoertuig samen. Alle accessoires zijn uit voorraad leverbaar en snel in huis. 

Jouw ideale bezorgfiets

Leasen
Kopen

o.b.v. 24 maanden: € 149,- (p/m excl. btw)

Stap 1 van 3

Naam(Vereist)

Vragen over onze bezorgfiets?

Delivery Support biedt bezorgfietsen met accu’s van 14,5 Ah en 17,5 Ah.

Het verschil zit in de capaciteit van de accu. Een accu van 17,5 Ah heeft een grotere capaciteit dan een accu van 14,5 Ah, wat betekent dat deze over het algemeen een langere actieradius biedt voordat deze opgeladen moet worden.

Een accu met een grotere capaciteit, zoals 17,5 Ah, kan over het algemeen een langere afstand afleggen voordat deze opnieuw moet worden opgeladen. Dit kan handig zijn als je langere bezorgroutes hebt of als je de fiets intensief gebruikt gedurende langere periodes.

Ja, je kunt kiezen welke accu-optie het beste bij jouw behoeften past. Als je vaak korte bezorgroutes hebt of de fiets regelmatig kunt opladen, kan de accu van 14,5 Ah voldoende zijn. Als je echter langere afstanden wilt afleggen zonder tussentijds opladen, is de accu van 17,5 Ah wellicht een betere keuze.

De laadtijd van de accu varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de huidige laadstatus, het type oplader en de omgevingsomstandigheden. Over het algemeen kan het opladen van een bezorgfiets accu tussen de 4 en 6 uur duren.

Naast de capaciteit van de accu is het ook belangrijk om te overwegen hoeveel gewicht je meestal op de fiets vervoert en de topografie van de bezorggebieden. Als je vaak zwaardere ladingen meeneemt of vaak heuvelachtige routes aflegt, kan een accu met grotere capaciteit voordelig zijn.

Het logo moet aangeleverd worden in een bewerkbaar bestand, op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Wordt er een ander bestand verstuurd, dan kunnen wij niet 100% garanderen dat het logo scherp op de fiets komt te staan. Het liefst hebben wij een EPS of AI bestand, hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Wanneer het toch een ander bestand is, moet deze van uitstekende kwaliteit zijn. 

RAL is het kleurensysteem dat wij hanteren voor de kleuren van onze frames. Bij Delivery Support krijg je de mogelijkheid om je eigen Ral-kleur te kiezen die past bij jouw huisstijl. 

Ja, bij Delivery Support kun je jouw E-bike helemaal customizen naar wens. Hierdoor sluit de fiets aan bij je bedrijf en ben je voorzien van rijdende reclame.

Let op! De levertijden kunnen wat langer zijn dan dat je van ons gewend bent.

Klik hier voor meer informatie

Heb je een onderhoudscontract? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken, wij nemen het onderhoud op ons en zullen ervoor zorgen dat jouw bezorgvoertuig altijd in de beste staat verkeerd.  

Ook zonder onderhoudscontract hoef je je geen zorgen te maken. Wij hebben de fiets zo ontwikkeld dat elke fietsenwinkel de fiets gemakkelijk kan repareren. 

Bij Delivery Support hebben wij diverse accessoires tot onze beschikking. Denk hierbij aan fietskoffers tot telefoonhouders. Per situatie verschilt het welke accessoires van noodzaak zijn maar wij geven een passend advies zodat de E-bike aansluit op jouw situatie. 

Jazeker! Op onze accessoires pagina heb je de keuze uit fietskoffer maat L of M en scooterboxen in de kleuren zwart en geel. Zowel de fietskoffer als de boxen kunnen bestickerd worden met jouw eigen logo. 

 1. Haal de accu uit de fiets.
 2. Zorg ervoor dat de accu inclusief lader op een vlakke en harde ondergrond ligt, waar ze hun warmte goed kwijt kunnen.
 3. Koppel eerst de accu aan de lader, voordat je de lader in het stopcontact steekt.
 4. Ontkoppel de accu wanneer deze (bijna) volledig is opgeladen. Het meest optimale percentage voor de levensduur is als de accu tussen de 20% en 80% restlading blijft. 

Tip: Gebruik geen snellader. Dit beïnvloed de levensduur van de accu.

Als je de fiets niet meer gebruikt, kun je de ‘aan en uit’ knop indrukken zowel op het display als op de accu. Het display gaat uit en vanaf dat moment kun je de accu uit de fiets halen. De accu kun je verwijderen door de sleutel een kwartslag te draaien en de accu door middel van de hendel te ontkoppelen. 

Lukt dit niet? Neem dat contact op met een van onze experts via het serviceformulier. 

Bij Delivery Support kun je kiezen uit twee type accu’s:

 • 13.5 ampere accu met een bereik van 70 KM
 • 17.5 ampere accu met een bereik van 120 KM

Een E-bike werkt eigenlijk heel simpel door middel van ‘Plug and Play’. Door de accu wordt de fiets elektrisch ondersteund waardoor je snelheden kan halen van circa 25 km per uur. De E-Bike van Delivery Support is speciaal ontwikkeld voor de bezorgbranche.

De E-Bike van Delivery Support is milieuvriendelijker, goedkoper en onderhoudsvriendelijker dan elke bezorgbrommer op de markt. 

De actieradius is afhankelijk van een aantal factoren:

 1. Het gewicht; hoe meer de fiets moet dragen hoe meer weerstand de fiets zal hebben. Dit resulteert in de accu die meer kracht moet leveren
 2. Het schakelgedrag van de bestuurder; actief en regelmatig schakelen heeft net als bij een auto invloed op de actieradius.
 3. Weer en wind; wind mee of wind tegen vergroot of verlaagt de actieradius. Bij extreem lage temperaturen (<0 graden) zal de accu minder energie kunnen opslaan.
 4. Heuvelachtig landschap; de accu moet meer werk leveren bij een heuvelachtig landschap dan op vlak terrein. 
 5. De bandenspanning; hoe zachter de banden hoe meer frictie er ontstaat tussen de band en het wegdek. Net zoals bij auto’s verlaagd dit de actieradius.   

De elektrische fiets van Delivery Support gebruikt de kracht van de bestuurder in combinatie met een premium kwaliteit elektromotor. Hierdoor kun je snelheden behalen van maar liefst 25 km per uur en langere afstanden fietsen zonder enorme fysieke inspanning.

Door onze jarenlange expertise in de bezorgsector kunnen wij een passend advies geven voor iedere klant. Hierdoor zal je altijd de juiste voertuigen geleverd krijgen die aansluiten op jouw situatie.

Door ons online offerteformulier in te vullen of contact op te nemen met onze sales afdeling kunnen wij jou het beste helpen om een passend voertuig uit te kiezen voor jouw winkel.

Bellen

Tijdens kantooruren

WhatsAppen

Neem direct contact op

Helpdesk

Uw vragen beantwoord

Mailen

24/7 beschikbaar

Contactinformatie

Hoofdkantoor
Delivery Support B.V.
Amersfoortsestraat 15e
3769 AD Soesterberg
KVK 65434749

 
© Delivery Support 2024 – Website laten maken door Digimedion