scootersub2

Bezorgbrommers

Leasen
Kopen
Lease vanaf €6,23,- per dag (incl. service)

Bezorgbrommers

Leasen
Kopen
Lease vanaf €6,23,- per dag (incl. service)

Bezorgbrommers

Bezorgbrommers zijn hét moderne vervoersmiddel voor elke maaltijdbezorger, postbezorger en ieder koeriersbedrijf. Wil jij ook milieuvriendelijk jouw maaltijden of producten afleveren bij de klant? Dan is een elektrische bezorgscooter de ideale oplossing.

Bezorgbrommers bestellen en binnen 48 uur geleverd

Zowel een bezorgbrommer kopen als leasen behoort bij ons tot de mogelijkheden. Verder kun je het volledige onderhoud door ons laten regelen dankzij onze uitstekende serviceoptie met 24 uur servicegraad. En met een bijgevoegde All-risk verzekering hoef jij je nooit zorgen te maken over mogelijke schade die ontstaan tijdens het bezorgen van producten of maaltijden.

Delivery Support is er door bezorgers en voor bezorgers. Deze slogan dragen wij vol trots en overtuiging, aangezien wij al meer dan 15 jaar ervaring hebben binnen de bezorgbranche. Wil jij meer weten over onze fietsen of heb je een specifieke vraag? Neem dan telefonisch contact op via +31 318 209 423 of stuur een e-mail naar [email protected].

Customize met
jouw branding

Onze elektrische scooters kun je volledig naar wens laten customizen. Zo bezorg je voortaan letterlijk met rijdende reclame!

Breid uit met
accessoires op maat

Met onze accessoires stel je gemakkelijk het ideale bezorgproces samen. Alle accessoires zijn uit voorraad leverbaar en snel in huis. 

Vragen over onze bezorgscooters?

Een bezorgbrommer is een modern vervoersmiddel voor iedere postbezorger, koeriersbedrijf en maaltijdbezorger. Het is een perfect hulpmiddel om maaltijden en producten op tijd af te leveren bij klanten. De bezorgbrommers kunnen worden voorzien van een bezorgbox om maaltijden en producten in de juiste staat af te leveren.
De Sym X-Pro staat bekend als de perfecte bezorgbrommer. Veiligheid staat bij ons voorop en daarom hebben we een betrouwbare bezorgbrommer ontwikkeld waar je altijd op kunt vertrouwen. Wij helpen jou met alle uitdagingen in de bezorgwereld door jou de perfecte bezorgbrommer te bieden.
Bestel een bezorgbrommer snel en eenvoudig bij Delivery Support. Op het moment dat je een bezorgbrommer bestelt, dan wordt deze binnen 48 uur geleverd. Verder kan je de volledige onderhoud door ons laten regelen dankzij onze serviceoptie met 24 uur servicegraad.
Bellen

Tijdens kantooruren

WhatsAppen

Neem direct contact op

Helpdesk

Uw vragen beantwoord

Mailen

24/7 beschikbaar

Contactinformatie

Hoofdkantoor
Delivery Support B.V.
Amersfoortsestraat 15e
3769 AD Soesterberg
KVK 65434749

 
© Delivery Support 2024 – Website laten maken door Digimedion